Dom > Novice > Vsebine
39. China International pohištveni sejem (CIFF) Is Coming marca
Mar 17, 2017

39. CIFF (CIFF 2017 marec) se bo razširil na lestvici od 750,000SQM. Na voljo bo več kot 3800 razstavljavcev iz več kot 30 držav in območij ter Moren kot 160.000 strokovnih obiskovalcev iz več kot 190 različnih državah in območjih, ki sodelujejo v CIFF.


V prvi fazi na 18-21 marca naj bi potekala na Kitajskem Import & Export Fair kompleks "Območje A, B in C skupaj z bližnjo kompleksa PWTC Expo kot Area D CIFF je na lestvici od 410.000 m² z eksponatov pohištva doma , dom dekor, tekstil doma, na prostem pohištva in izdelkov za prosti čas. Na prostem & prosti čas izdelkov bo potekala na novo uporablja razstavnem kompleksu PWTC Expo, ki zasedajo 6 dvoran. CIFF bo služila za življenjske stile tako v zaprtih prostorih in na prostem, tako s samim pohištva in posreduje, mehko okras, ki je integracija pohištva, dodatkov, hišnega tekstila in celovitih konceptov.


Druga faza na 28-31 marca naj bi potekala na Kitajskem Import & Export sejem Complex "Območje A, B in C na lestvici od 340,000SQM vključno s pisarniško pohištvo, hotel pohištvo, javne pohištvo, pohištvo strojev in surovin. Kot največji pisarni in komercialni pohištva dogodek na svetu in najbolj vplivnih pohištva Fabrika sejmu v Aziji, bo CIFF naprej ponujajo poslovne priložnosti in vitalnost razvoj pohištvene industrije.


CIFF (Guangzhou) vedno ohranja inovacijami. Obstaja skoraj 200 nov izdelek začenja v času razstave se zbere največ vrhunskih izdelkov. To vključuje inteligentni dom, kabriolet pohištvo, po meri celo hišo in neo-kitajske domače pohištvo.

VMSworks je vodilna v proizvodnji sistem urad za shranjevanje. Zagotovljena z odlično standard, VMS ponuja rešitve za vse vaše potrebe za shranjevanje in arhiviranje, vključno z omare, omarico in delovnega prostora za shranjevanje, tekoči skladiščenje, mobilne regali, zbirk , šolskih pohištva.


Sorodne novice