Dom > Novice > Vsebine
Pisarna Vložitev shranjevanje -Lateral Arhivske omare
May 11, 2017


Najpomembnejša stvar, ko si misliš o pisarni je za razvrščanje in shranjevanje velike količine dokumentov. Naš kabinet sistem bi lahko bila najboljša izbira, ki vam pomaga organizirati delovno mesto s centralno upravljanje datotek znotraj naših izdelkov.

Tu je povsem nov videz izdelkov VMS:

QQ 图片 20170412114505.jpg

VMS stranska omarica ustvariti več prostora za vaše dokumente. Zmogljivost predala je 45kgs. polno izvlečni predali se je enostaven dostop. Varnostni interlock sistem omogoča le en predal, da je odprta v času.


QQ 图片 20170510174156.jpg

QQ 图片 20170510174156.jpg

S kombinacijo različnih strukture predalov sestaviti ta sistem prilagodljiv funkcijo in omogoča uporabniku enostavno najti določen dokument, kadar je to potrebno.

Odlični učinki VMS dela, ki temelji na naše proizvodne linije. Naši inženirji osredotočili na načrtovanje in testiranje. Naši delavci bi vsaka podrobnosti, kot prvo prednostno nalogo in naše strokovno koncentrat krmilnik na kakovost izdelkov. Vse to je proces, da dobre povratne informacije, in to nas vodi tudi slediti zahtevam kupcev. VMS dela je stojalo, ki ga z vsakim priložnosti, kot smo vedno.


Sorodne novice