Dom > Novice > Vsebine
Novi izdelki Lanuch
Sep 18, 2016

Novih izdelkov, pobudnik, pls Poglej si našo novo spletno stran in preverite najnovejše novice o vmswork. Kot najboljše pisarniškega pohištvaproizvajalec, VIMASUN razvija, proizvodnja, trženje visoko kakovostnih jeklenih pisarniško pohištvo in ponujajo različne rešitve za debelo, trgovec na drobno in nekaj velikih projektov na domačem in čezmorskih za 20 let. VIMASUN je premikanje z vzvodom svoj vodilni položaj na trgu in proizvodnjo strokovno znanje stalno razširiti mednarodno, deluje kot globalnega akterja v jeklenih pisarniških pohištveno industrijo in komercialnih skladiščnih sistemov.

Na podlagi naše močno tehnično ekipo in usposobljenega osebja, Zavzemamo se za razvoj novih izdelkov, novih tehnologij, novo tehniko, zato smo vedno na način, da vodi poslovanje za nov trend v urad pohištveno industrijo.

Levo je en nov izdelek, ki je priljubljena na trgih Avstralija in Nova Zelandija Markets.Pls pišite nam za več informacij o nas.

Doslej, naših izdelkov, kot so naše normalno izdelki:Pisarniško pohištvo, vložitve omare, omarice, komercialno pohištvo, pisarniško mizo,Kabinet, mobilne podstavki, mobilne Caddies, Tambour vrata omare, omare, polju Planter, mobilne police enot, stolpi, karticeIndeks kabinet, shramba za Office, Office shranjevanje organizacije, sistemov za shranjevanje,je bilo izvoženo v več kot 50 držav v Evropi, Ameriki, Oceanija, Euroasia, Zahodni Aziji in Afriki in v drugih azijskih državah. Ciljni trg vključuje Rusija, Avstralija,Turčija, Indija, Saudove Arabije, ZAE, Egipt pod "Pas in Road Pobuda" in nekaj glavnimi trgovinskimi partnerji in kupci izvorne države.Par: O VMSworks in Canton Fair

Naslednji: ne

Sorodne novice