Dom > Novice > Vsebine
O VMSworks in Canton Fair
Oct 14, 2016

O je VMSworks in Canton Fair

Kitajske uvoz in izvoz poštene, znan tudi kot na "Canton Fair", je ustanovljena leta 1957. Co-gostišče z je Ministrstvo za trgovino Ljudske republike Kitajske in ljudske vlade Province Guangdong in organizira kitajske zunanje trgovinski Center, poteka vsako pomlad in jesen v Guangzhou, Kitajska. Canton Fair je celovit mednarodni trgovinski dogodek z najdaljšo zgodovino, največji obseg, najpopolnejši sorte kažejo, največji kupec udeležba, najširšo razdelitev buyersand #39; izvorna država in največji poslovni prihodek na Kitajskem.

About the VMSworks And the Canton Fair,China Office Furniture,Filing Cabinet,Lockers,Commercial Furniture,Office Desk,Cabinet,Mobile Pedestals,Mobile Caddies,Tambour Door Cabinets,Cupboards,Planter Box,Mobile Shelving Units,Towers,Card Index Cabinet,Office Storage,Office Storage Organization,Filing Storage Systems,High Density Storage,Mobile Compacting,Storage,School Furniture,Office Accessories,Manufacturers,Suppliers,Factory,Wholesale,Vendor,Price

Po 60 yearsand #39; reformo in inovativne razvojne, Canton Fair je prenesla različne izzive in se nikoli ne prekine.

VMSWorks pisarniško pohištvo tudi narašča skupaj z Canton Fair v teh zadnjih letih, VMSworks je sproti s časom in pripadnik lestevodKitajske reforme in odpiranje in besede tuje, trgovinskemu razvoju. VMSworks pisarniško pohištvo je bilo storjeno za vožnjo preoblikovanje in dograditev tujina in osredotočena na specializacije, tržno usmerjenost, informacije o uporabi in globus perspective.we tudi napredek pametne model in zeleno razvoj. VMSworks jeprestavljanje iz eno podjetje za izvoz pisarniško pohištvo v celovito enega featuring podjetja design, ponuja informacije in posvetovanja, promocija izdelkov in projektov s večji ter večji napredek.

Prilagoditi na spreminjajoče okolje doma in v tujini, smo, VMSworks je predstavil nove ideje in tržno usmerjen pristop v poslovni promocijo. Usmerjeni smo k večji izkoristek informacij in tehnologije in ustvarjanje lastne blagovne znamke v promocijo.

Dobrodošli na naše tovarne in podjetja, smo veseli, da sodelujejo z vami.

Mimogrede, prosim da skrbijo za sebe, ko ste v China.If so kaj lahko storimo za vas, samo pišite nam kadarkoli.

Sorodne novice